Vegaaninen ruokaohjelma rasvanpolttoon naiselle

34,90 

Valitse VEGE ruokavalio painosi mukaan.

 • 4 vegaanista ateriaa päivässä
 • 3 vaihtoehtoa joka aterialle
 • Herkulliset vegereseptit
 • Helpot valmistusohjeet vegaanille
 • Sisältää KAIKEN tarvittavan rasvanpolttoon
Yhdistä tähän treeniohjelma, niin saat sen halvemmalla!
Treeniohjelma jaloille
Alkuperäinen hinta oli: 39,90 €.Nykyinen hinta on: 29,90 €.
Lisää haluamasi tuotteet ostoskoriin ylhäältä.
MAKSA TURVALLISESTI

TÄMÄ E-KIRJA SISÄLTÄÄ RUOKAOHJELMAN LISÄKSI KATTAVAT 22 SIVUA TIETOA VEGAANILLE RAVINNOSTA, LAIHDUTTAMISESTA JA PALAUTUMISESTA KUVIEN, LINKKIEN SEKÄ TEKSTIN MUODOSSA.


Valmis vegaani ruokaohjelma, joka on suunniteltu erityisesti naisille, jotka haluavat laihtua ja polttaa rasvaa ilman eläinperäisiä tuotteita. Tämän ruokavalio tarjoaa sinulle ravitsemuksellisesti tasapainoisen tavan polttaa rasvaa ja parantaa kehon koostumusta.

Vegaaninen rasvanpoltto ruokaohjelma perustuu maistuviin aterioihin, jotka sisältävät runsaasti ravinnerikkaita kasviksia, täysjyvätuotteita, kasviproteiineja, pähkinöitä ja terveellisiä rasvoja.

Kasvispohjainen ruokavalio auttaa sinua saavuttamaan kalorivajeen, joka on tarpeen rasvanpoltossa, samalla kun annat kehollesi runsaasti ravinteita ja energiaa päivittäisiin tarpeisiisi.

Kasvispohjaisen ruokavaliomme avulla voit nauttia herkullisista ja täyttävistä aterioista, joista saat kaikki tarvittavat ravinteet painonpudotuksen tueksi. Vegaaniset proteiininlähteet, kuten palkokasvit, soija, tofu ja pähkinät, tarjoavat sinulle laadukasta proteiinia lihasmassan ylläpitämiseksi dieetillä ja edistävät kylläisyyden tunnetta.

Vegaaneille tarkoitettu ruokaohjelma tarjoaa myös vaihtoehtoja ja joustavuutta. Voit valita erilaisia reseptejä ja ateriavaihtoehtoja, jotka sopivat makumieltymyksiisi ja arkeesi parhaiten. Ruokavalio sisältää selkeät ruokaohjeet resepteineen, jotta voit valmistaa terveellisiä aterioita helposti ja vaivattomasti.

Olitpa sitten kokenut urheilija tai vasta aloitteleva kuntoilija, vegaaninen ruokaohjelmamme on suunniteltu auttamaan sinua saavuttamaan timmi ja terve vartalo ilman eläinperäisiä tuotteita. Valitse terveellinen ja eettisesti kestävä vaihtoehto ja ota ensimmäinen askel kohti rasvanpolttoa jo tänään!

Mitä eroa on kasvissyöjällä ja vegaanilla?

Vegaanin ja kasvissyöjän välillä on eroja sen suhteen, mitä ruokia he syövät ja mitä he välttävät.

Vegaani:

 • Vegaani ruokavalio on tiukempi ja sulkee pois kaikki eläinperäiset tuotteet, mukaan lukien liha, kala, siipikarja, meijerituotteet, kananmunat ja hunaja.
 • Vegaanit syövät pääasiassa kasvipohjaisia ruokia, kuten vihanneksia, hedelmiä, viljoja, palkokasveja, pähkinöitä ja siemeniä.
 • Vegaanius perustuu usein eettisiin syihin, kuten eläinten oikeuksien kunnioittamiseen, ympäristön suojeluun ja terveyden edistämiseen.

Kasvissyöjä:

 • Kasvissyöjä ei syö lihaa, mutta voi sisällyttää ruokavalioonsa muita eläinperäisiä tuotteita, kuten maitotuotteet, kananmunat ja hunaja.
 • Kasvissyöjät voivat noudattaa erilaisia variaatioita, kuten lakto-vegetarismia (maidon salliminen), lakto-ovovegetarismia (maidon ja munien salliminen) tai peskovegetarismia (kalan salliminen).
 • Syitä kasvissyöntiin voi olla eettiset, terveydelliset, ympäristölliset tai uskonnolliset tekijät.

Yhteenvetona voidaan todeta, että vegaanit sulkevat pois kaikki eläinperäiset tuotteet, kun taas kasvissyöjät voivat sisällyttää ruokavalioonsa tiettyjä eläinperäisiä tuotteita. Molemmat ruokavaliot voivat olla terveellisiä ja ravitsevia, kun ne suunnitellaan tasapainoisesti ja tarvittavat ravinteet otetaan huomioon.

Painoluokka

60-70kg, 70-80kg, 80-90kg, 90-100kg, 100-110kg, 110-120kg, +120kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Vegaaninen ruokaohjelma rasvanpolttoon naiselle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *