Ketä olemme?

Joonas, Jouni, Juuso

PT Paahtio veljekset
3 veljestä.

Intohimomme on terveys, hyvinvointi ja ihmisten auttaminen.

Me veljekset olemme keskenämme hyvin kilpailuhenkisiä. Olemme kantapään kautta oppineet ja opiskelleet ravinnon, fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin sekä lihaskunnon merkitystä.

Aluksi meitä motivoi toistemme päihittäminen, oman terveyden ja fysiikan hiominen. Ymmärsimme lopulta, että yhdistämällä tietotaitomme voisimme auttaa muita ihmisiä voimaan paremmin ja pääsemään epäterveellisistä tavoista eroon.

Valmentajat

Veljeskolmikko, joiden tehtävänä on saada ihmiset voimaan paremmin.

Jouni Paahtio

Personal Trainer, veljeksistä vanhin.

Koukutuin siihen tunteeseen, kun huomasin toisen ihmisen elämänlaadun paranevan elämäntapoja muuttamalla.

– Jouni

Kiinnostuin oman terveyteni ja kuntoni kohotuksesta 19 vuotiaana ja tiputtelin huonoja elämäntapoja pikkuhiljaa pois yksi kerrallaan.

Ensi kosketus lihaskuntotreeniin tuli, kun sain isältäni penkin, tangon ja vanhoja levypainoja yksiööni vuonna 2011.

​Perinteisesti tuossa iässä ei kiinnostanut kuin ne lihakset, jotka näkee peilistä ja lantiosta ylöspäin. Treenailin kotona säännöllisen epäsäännöllisesti 2011-2013 ja kuvittelin, että se riittää. 

​Lopulta vuonna 2014 siirryin kuntosalin puolelle ja silloinen tyttöystäväni sai huokaista helpotuksesta, kun painojen kolistelu olohuoneessa loppui.

​Syvennyin päivä päivältä jatkuvasti enemmän ja enemmän ravinnon merkitykseen koko hyvinvoinnin kannalta.

Ahmin tietoa.

Testasin itselläni erilaisia raaka-aineita.

Erilaisia ruokavalioita.

​Huomasin heti vaikutukset kehossani, jos jätin tiettyjä ruoka-aineita pois:

  • Miten ihoni reagoi?
  • Miten vatsani reagoi?
  • Miten vaikuttaa uneeni?
  • Palautumiseeni?
  • Energiaani?

​Testasin maidottomuutta.

​Lihattomuutta.

​Ketoa.

Pätkäpaastoa.

​Opin kuuntelemaan omaa kehoani ja tuntemaan mitä se tarvitsee toimiakseen parhaiten ja on energisimmillään. 

​Aineenvaihduntani tehostui jatkuvasti ja huomasin, kuinka voin pienillä manipuloinneilla ruokavaliossa muuttaa fysiikkaani.

​Nyt tiesin, kuinka viedä kehoni rasvattomaan, mutta lihaksikkaaseen kuntoon.

​Tiesin myös, kuinka kasvatan lihasmassaa optimaalisimmin loukkaantumatta.

​Vuonna 2019 aloin syventyä liikkuvuusharjoitteisiin. Äitini on joogaopettaja Joensuussa ja sain häneltä arvokasta oppia jooga-asanoista sekä hengitysharjoituksista, joilla oli suora vaikutus kaikkeen tekemiseen niin arkielämässä, kuin salinkin puolella palautumisen ja liikeratojen syvyyden kannalta. 

​Noteerasin, että ihmiset alkoivat enemmän ja enemmän kysyä minulta vinkkejä hyvinvointiin. Ravintoon, treeniin tai muuten vaan.

Tein ystävilleni ja perheenjäsenilleni treeni- sekä ruokaohjelmia.

Koukutuin siihen tunteeseen, kun huomasin toisen ihmisen elämänlaadun paranevan elämäntapoja muuttamalla.

​Sertifioiduin kansainväliseksi Personal Traineriksi vuonna 2021 ja tavoitteenani on veljieni Juuson ja Joonaksen kanssa auttaa muita ihmisiä kohti tavoitteitaan!

​Henkilökohtainen valmennus tulee olemaan antoisaa niin asiakkaalle kuin minullekkin.

lue lisää Pienennä
Joonas Paahtio

Personal Trainer, veljeksistä keskimmäinen.

Liikunta antaa elämän muihin osa-alueihin puhtia, jota kahvista ei saa. Minusta on kiva voida hyvin ja tunnen että saan itsestäni parhaan puoleni esiin missä tahansa tilanteessa.

– Joonas

Kiinnostukseni valmentamiseen lisääntyi viime vuosien aikana huomattuani lähipiirini kyselevän minulta neuvoja ravitsemukseen, kuntosaliin ja hyvinvointiin yleisesti liittyen. Huomasin että asiat jotka olivat minulle täysin päivänselviä, oli paljolti peitossa lähipiirilläni. Tästä heräsi halu auttaa myös muitakin ihmisiä heidän terveyden ja tiedon kohottamisessa.

Urheilutaustaa:

Harrastin karatea vihreälle vyölle asti, ja lukkopainitreeneissä tuli myös hikoiltua, löysin myös näiden välissä kuntosalin, johon koukutuin lopullisesti.

Kuntosalilla tuli aluksi tehtyä asioita täysin väärin. Tuli loukkaantumisia ja tuli opittua kantapään kautta miten EI tehdä asioita. Kun opetteli tekemään hyvällä tekniikalla ja oikealla drivellä, tuli tuloksetkin jo paljon nopeammin.

Viimeiset 6 vuotta olen kartoittanut tietoa ihmisen hyvinvoinnista, niin fyysisesti kuin henkisestikin. On jännittävää kun laittaa teorian käytäntöön ja näkee että ’’täähän oikeesti toimii’’!

Nykyään näen liikunnan ja urheilun ’’pakollisena hyvänä’’, enkä ’’pakollisena pahana’’. Liikunta antaa elämän muihin osa-alueihin puhtia, jota kahvista ei saa. Minusta on kiva voida hyvin ja tunnen että saan itsestäni parhaan puoleni esiin missä tahansa tilanteessa.

Tavoitteeni on saada ihmiset innostumaan terveellisistä elämäntavoista ja motivoida heitä olemaan vahvin version itsestään.

lue lisää pienennä
Juuso Hämäläinen

Kouluttautuva fysioterapeutti ja Personal Trainer, veljeksistä nuorin.

Uskon että omasta hyvinvoinnista ja vartalosta huolta pitämisellä on kauaskantoisia vaikutuksia elämän joka osa-alueella ja haluan, että muilla on apu, jota minulla ei ollut aloittaessa.

– Juuso

Olen nuoresta iästä lähtien ollut erittäin urheilullinen harrastaen muunmuassa jääkiekkoa ja pesäpalloa monia vuosia. Harrastuksien jäädessä kuitenkin taka-alalle 15 vuotiaana, jäi elämääni tyhjiö, joka vaati täyttämistä.

Aloitin kuntosalilla kantapään kautta kolistellen ja omista virheistä oppien. Ensimmäisinä 2 vuotena en ottanut kuntosalia niinkään tosissaan enkä perehtynyt esimerkiksi ravintoon sen syvemmin. 

​Huomattuani, että kehittymistä ei tapahdu suuntaan eikä toiseen, aloin perehtymään tehokkaampiin treenimenetelmiin ja ravintoon. Huomattuani tuloksia muutaman kuukauden jälkeen, olin koukussa.

​Olen käyttänyt satoja tunteja kartuttaakseni omaa tietotaitoani niin ravinnosta kuin itse treenaamisesta ja tällä hetkellä olen kouluttautuva fysioterapeutti sekä Personal Trainer. Haluan auttaa muita saavuttamaan tavoitteensa ja parantamaan omaa elämänlaatuaan. 

​Uskon että omasta hyvinvoinnista ja vartalosta huolta pitämisellä on kauaskantoisia vaikutuksia elämän joka osa-alueella ja haluan, että muilla on apu, jota minulla ei ollut aloittaessa.

​Homma vaatii paljon päättäväisyyttä, pitkäjänteisyyttä sekä periksi antamatonta asennetta, mutta uskon että jokainen joka haluaa tehdä muutoksen, myös pystyy siihen!

Lue lisää pienennä
Kaikki lähtee päätöksestä.

Liity mukaan henkilökohtaiseen verkkovalmennukseen ja anna meidän auttaa.