Terveellisesti syöminen
on EDULLISTA.

Kokkikirjaa hyödyntämällä säästät rahaa, aikaa sekä vaivaa.

Pysy terveenä edullisesti!

Kokkikirja budjetilla – Kuinka syödä terveellisesti halvalla?


Säästä rahaa ruokakaupassa, syö terveellisesti sekä pysy vahvana ja terveenä. Kokkikirjassa on 30 reseptiä ja yli 90 ateriakokoa sisältäen tarkat hinnat, selkeät ohjeistukset sekä paljon ravintovinkkejä. Kirjan hinta säästyy helposti jo ensimmäisellä kauppareissulla.

Ruokakirja kulkee helposti puhelimessa mukana.

Hyvästi ostoslistat ja muistilaput. Kokkikirja budjetilla kulkee kätevästi mukana puhelimessa, minne ikinä menetkin. Kaupassa vältät heräteostoksia, kun keskityt ostamaan kirjassa olevien reseptien mukaisia ruoka-aineita.

90+

sivua

30

reseptiä
tämän takia teimme kirjan

Elämisen kustannukset nousevat kokoajan eikä ruoan hinta ole tässä poikkeus.

Hintojen nousu vaikeuttaa ihmisten elämää, kun tulot eivät välttämättä pysy tässä kyydissä mukana. Omasta terveydestä ei tule tinkiä, sillä se vaikuttaa jokaiseen muuhun elämän osa-alueeseen kriittisesti. Erityisesti ruoan hinta on kovassa nousussa ja haluamme kantaa kortemme kekoon auttaaksemme ihmisiä voimaan paremmin, syömään terveellisemmin sekä pysymään aktiivisina kaikesta tästä huolimatta. Kokkikirjan reseptit ovat todella edullisia ja ne sopivat niin opiskelijabudjetille, kuin ison perheen ruokkimiseen.


Saat kaikki tarvittavat ravintoaineet lihasten kasvatukseen sekä painonpudotukseen.

Jokainen ateria on proteiinipitoinen ja pitää sinut kylläisenä. Kokkikirjassa olevat reseptit tukevat lihastenkasvua, rasvanpolttoa sekä yleisesti oman terveyden ylläpitämistä.


Helposti mukaan otettavat eväät.

Helppo lounas töihin, nopea välipala ennen treeniä tai täyttävä syvää unta tukeva iltapala? Kokkikirjassa on edullisia reseptejä lähes jokaiseen tarpeeseen.

Hinta

Olemme laskeneet aterioiden ja annoskokojen hinnat sinulle etukäteen.

Terveys

Jokainen ateria on askel kohti parempaa terveyttä. Aterioiden kalorit ja makrot olemme laskeneet valmiiksi.

Helppous

Selkeät ohjeistukset kauppareissulle, jotta tiedät mitä merkkiä ostat ja mistä. Kaikki on mietitty sinua varten etukäteen.

Näin hurjaa tahtia ruoan hinta ei ole noussut juuri koskaan.

“Ruoan ennustetaan kallistuvan tänä vuonna nopeammin kuin vuosikymmeniin”

– Yle

Ruoan hinta nousee juuri nyt nopeasti, ja nämä tuotteet kallistuvat pian entisestään.

”Lihan, maidon ja kananmunien hinnat tulevat nousemaan loppuvuodesta, Suomessa ja sitä kautta se luo paineita ruoanhinnan nousuun”

– HS

Ruoan hinta sen kun nousee – mitä pitäisi tehdä?

“Vaikka meillä ei ole ruokapulaa, hintojen nousu tuntuu kuluttajien kukkarossa. Etenkin, kun samaan aikana myös asumisen kustannukset ja velallisilla lainakorot ovat nousussa.”

– Taloustaito


Kommentteja kirjan ostaneilta.

Parhaiten kokkikirjamme hyödyt arjessa tietävät sen jo hankkineet asiakkaamme.

Hinnat ja helppous ehdottomasti.
”Herkullisia ja täyttäviä reseptejä, joita on helppo valmistaa. Ohjeet selkeitä ja hinta sekä ravintosisältö eritelty. Iso suositus!”
Emil, 23v
Joensuu
Täydellinen ajoitus teidän kirjalle!
”Kirjan avulla ruokamenoni tippuivat huomattavasti. Varsinkin näin opiskelijabudjetilla eläessä game changer. Rahaa säästyy enemmän muuhun elämiseen! :)”
Pihla, 21v
Jyväskylä
Kirja on selkeästi tehty.
Itsetehdyt proteiinipatukat on niin hyviä!! Tää kirja säästi mulle tottakai rahaa, mutta myös aikaa, sillä safkat on niin nopee tehä ja ottaa mukaan.
Iso suosittelu!
Jenni, 25v
Tampere

Kuinka syödä terveellisesti halvalla?

Terveellisesti syöminen halvalla on haasteellista yhä useammalle, eikä hintojen nousu näytä pysähtymisen merkkejä. Ruoan hinta nousee ja ihmisten on vaikea löytää halpaa ruokaa terveellisesti.

Lisähaasteen tämä tuo erityisesti aktiiviselle ja urheilevalle yksilölle. Lihaskasvu ja terveellinen aineenvaihdunta vaatii energiaa, ravinteita ja erityisesti proteiinia. Ruoan hintojen nousu tuntuu kohdistuvan todella isosti juuri laadukkaisiin eläinperäisiin proteiinin lähteisiin sekä hedelmiin, juureksiin ja kasviksiin.

Tämän vuoksi tulee ruokakaupassa kiinnittää huomiota entistä enemmän ruokien kilohintoihin ja pyrkiä ostamaan ruokia, jotka ovat sesongissa.

Mikäli haluaa syödä terveellisesti ja mahdollisimman edullisesti, niin kauppojen keskinäinen vertailu on tähän avain. Mistä kaupasta saa halvinta kalaa, lihaa, kanaa? Entä missä kaupassa mausteiden kilohinta on halvin?