Mikä treeniohjelma kannattaa valita?

Hyvä treeniohjelma sinulle riippuu tavoitteistasi, kuten haluatko keskittyä puhtaasti voiman- tai lihaksen kasvatukseen, näihin molempiin tai heikkojen lihasryhmien priorisoimiseen ja kehittämiseen.

Muista, että paras treeniohjelma on se, joka tukee omia tavoitteitasi, motivoi ja tuntuu mielekkäältä pitkällä aikavälillä.

Miksi kuntosalille kannattaa hankkia treeniohjelma?

Treeniohjelma antaa selkeän suunnan harjoittelulle ja varmistaa, että treenaaminen kuntosalilla on fiksua, hauskaa ja kehittävää. Ammattilaisen suunnittelema treeniohjelma varmistaa, että treeni on oikeanlaista ja riittävän haastavaa, jotta tavoitteisiin päästään. Hyvin suunniteltu treeniohjelma ottaa huomioon liikeratojen monipuolisuuden ja tarvittavan palautumisen. Tämä vähentää loukkaantumisriskiä ja auttaa ylläpitämään kehon toimintakykyä.

Mitä treeniohjelmat sisältävät?

REITTI Treeniohjelmat vievät fysiikkasi uudelle tasolle tarjoamalla tekniikkavideot, tulostenmerkkaustaulukot jokaiselle päivälle, lämmittelyrutiinit, progressiivisen ylikuormituksen sekä paljon hyödyllistä infoa ja motivaatiota kuntosalille!

Mikäli treeniohjelmista herää mitä tahansa kysyttävää, voit laittaa meille viestiä sosiaalisen median kanavissa tai sähköpostilla koska vain!