Mikä ruokavalio kannattaa valita painonpudotukseen?

Tehokas ruokavalio rasvanpolttoon koostuu laadukkaista proteiininlähteistä, kuitupitoisista nälkää loitolla pitävistä hiilihydraateista sekä terveellisistä rasvoista. Paras ruokavalio on se, jota pystyt noudattamaan ja tämän vuoksi olemme laskeneet kalorit, makrot sekä tasaiset ateriavälit jokaiseen ruokaohjelmaan. Ruokavaliot voit valita oman painon mukaan ja näin varmistat, että syöt oikean määrän terveellistä ja ravitsevaa ruokaa samalla, kun rasva palaa.

Painonpudotusta varten valikoimastamme löytyy ravinto-ohjelmat rasvanpolttoon sekä lisäksi ketogeenistä ruokavaliota noudattaville ja vegaanista elämäntapaa seuraaville.

Mikä ruokavalio kannattaa valita lihasten kasvuun?

Lihasten kasvua varten ruokaohjelmassa tulee olla ensinnäkin tarpeeksi kaloreita, jotta keholla on tarpeeksi resursseja kasvattaa lihasta. Heti kaloreiden jälleen tärkein lihaskasvua tukeva elementti ruokavaliossa on riittävä proteiini, jolloin lihaksille riittää rakennuspalikoita aminohappojen muodossa. Hiilihydraatit ovat ruokavaliossa nopeuttamassa lihasten palautumista sekä antamassa kuntosalitreeniin räjähtävää energiaa. Rasvaa täytyy saada ruokavaliossa myös riittävästi, jotta hormonit toimivat optimaalisesti kehossa.

Löydät lihaskasvua varten tästä ruokavalion, jonka voit valita painosi mukaan. Lihaskasvu ruokavaliot myös vegaaneille.

Mitä terveellinen ruokavalio sisältää?

Valmis ruokavalio treenaajalle sisältää optimoidut 4-5 ateriaa päivässä helpoilla resepteillä sekä paljon tärkeää tietoa painonpudotukseen ja lihasten kasvuun.

Mikäli ruokavalioista herää mitä tahansa kysyttävää, voit laittaa meille viestiä sosiaalisen median kanavissa tai sähköpostilla koska vain!