Ruokaohjelma rasvanpolttoon miehelle

(1 tuotearvio)

24,90 

Valitse ruokaohjelma oman painoluokkasi mukaan.

  • 4 ateriaa päivässä
  • 3 vaihtoehtoa joka aterialle
  • Herkulliset reseptit
  • Helpot valmistusohjeet
  • Sisältää KAIKEN tarvittavan rasvanpolttoon
Yhdistä tähän treeniohjelma, niin saat sen halvemmalla!
Treeniohjelma lihasten kasvatukseen
Alkuperäinen hinta oli: 34,90 €.Nykyinen hinta on: 24,90 €.
Lisää haluamasi tuotteet ostoskoriin ylhäältä.
MAKSA TURVALLISESTI

TÄMÄ E-KIRJA SISÄLTÄÄ RUOKAOHJELMAN LISÄKSI KATTAVAT 21 SIVUA TIETOA RAVINNOSTA, RASVANPOLTON OPTIMOIMISESTA JA PALAUTUMISESTA KUVIEN, VIDEOLINKKIEN SEKÄ TEKSTIN MUODOSSA.


Ruokaohjelma on suunniteltu erityisesti miehille, jotka haluavat polttaa rasvaa tehokkaasti. Hyvästi sitkeä rasva ja tervetuloa kiinteämpi vartalo.

Oletko päättäväinen mies, joka haluaa pudottaa ylimääräiset kilot ja saavuttaa vartalon, jota olet aina tavoitellut? Etsintäsi on ohi. Valmis ruokaohjelmamme on suunniteltu tukemaan rasvanpoltto tavoitteitasi ja varmistamaan optimaaliset tulokset lyhyessä ajassa.

Erityispiirteenä rasvanpoltto ruokaohjelmassamme on tarkasti laskettu proteiinin, rasvojen ja hiilihydraattien määrä syötyihin kaloreihin nähden.  Nälkähormoni greliini pysyy poissa tasaisilla ateriaväleillä, riittävällä proteiininsaannilla, terveellisillä rasvoilla sekä hitaasti imeytyvillä kuitupitoisilla hiilihydraateilla.

Ruokavalion avulla nautit monipuolisista herkullisista aterioista, jotka eivät ainoastaan tyydytä nälkää, vaan myös nopeuttavat aineenvaihduntaa, kiihdyttävät rasvanpolttoa sekä ylläpitävät lihasmassaa. Olemme valinneet huolellisesti laajan valikoiman ravinteikkaita ruokia, kuten vähärasvaisia proteiineja, kuitupitoisia vihanneksia ja terveellisiä rasvoja, pitääksemme sinut virkeänä ja kylläisenä koko päivän ajan.

Unohda rajoittavat dieetit, jotka jättävät sinut nälkäiseksi ja tyytymättömäksi. Rasvanpoltto ruokaohjelmamme tarjoaa joustavuutta tinkimättä tuloksista. Sinulla on pääsy monipuoliseen valikoimaan suussa sulavia reseptejä ja ateriavaihtoehtoja, joten et kyllästy matkallasi kohti painonpudotustavoitteitasi.

Helpottaaksemme ruokaohjelman noudattamista – raaka-aineiden tuotemerkit ovat näkyvillä useissa aterioissa, joka helpottaa ruokaostoksia. Lisäksi selkeät aterioiden valmistusohjeet säästävät arvokasta aikaa keittiössä, jotta voit keskittyä siihen, mikä on tärkeintä – rasvanpolttoon ja terveellisempiin elämäntapoihin.

Painoluokka

60-70kg, 70-80kg, 80-90kg, 90-100kg, 100-110kg, 110-120kg, +120kg

1 arvio tuotteelle Ruokaohjelma rasvanpolttoon miehelle

  1. Johku

    Tykkään kun teidän ohjelmassa on reseptit sen sijaan että sanotaan vaan että syö tämän ja tämän verran lihaa, pastaa ym.
    Maistuu!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *