Ketogeeninen ruokaohjelma rasvanpolttoon naiselle

29,90 

Valitse KETO ruokaohjelma painoluokkasi mukaan.

 • 4 ateriaa päivässä
 • 3 vaihtoehtoa joka aterialle
 • Herkulliset reseptit ja helpot valmistusohjeet
 • Sisältää KAIKEN tarvittavan rasvanpolttoon
Keto ruokavalio naiselle
Tämä tuote: Ketogeeninen ruokaohjelma rasvanpolttoon naiselle
29,90 
29,90 
Yhdistä tähän treeniohjelma, niin saat sen halvemmalla!
Treeniohjelma jaloille
Alkuperäinen hinta oli: 39,90 €.Nykyinen hinta on: 29,90 €.
Lisää haluamasi tuotteet ostoskoriin ylhäältä.
MAKSA TURVALLISESTI

TÄMÄ E-KIRJA SISÄLTÄÄ RUOKAOHJELMAN LISÄKSI KATTAVAT 22 SIVUA TIETOA RAVINNOSTA, RASVANPOLTON OPTIMOIMISESTA, KETOOSISTA JA PALAUTUMISESTA KUVIEN, VIDEOLINKKIEN SEKÄ TEKSTIN MUODOSSA.


Keto ruokavalio

Tehokas ketogeeninen ruokaohjelma, joka on suunniteltu erityisesti naiselle, jonka tavoitteena on polttaa rasvaa ja pysyä energisenä.

Ketogeeninen ruokaohjelmamme tarjoaa sinulle tehokkaan tavan polttaa rasvaa ja pudottaa painoa nopeasti.

Ketogeeninen ruokavalio perustuu matalaan hiilihydraattien saantiin ja korkeaan terveellisten rasvojen sekä kohtuullisen proteiinin saantiin. Tämä ruokavalio auttaa sinua saavuttamaan ketoosi tilan, jossa kehosi käyttää rasvaa polttoaineenaan hiilihydraattien sijaan. Tuloksena on tehokas rasvanpoltto ja tasainen energiataso.

Keto ruokaohjelmamme parissa pääset nauttimaan herkullisista aterioista, jotka sisältävät terveellisiä rasvoja, vähähiilihydraattisia vihanneksia sekä laadukkaita proteiineja. Ohjelmamme tarjoaa monipuolisia ja ravitsevia ruoka-aineita, jotka pitävät sinut kylläisessä rasvanpolttotilassa koko päivän ajan.

Unohda sokerihimot ja jatkuva napostelun tarve. Keto ruokaohjelmalla syöt ravinteikasta ja maukasta ruokaa, joka auttaa sinua pitämään nälän loitolla ja tukemaan rasvanpolttoa. Helpot ketoreseptit täyttävät makumieltymyksesi samalla, kun matkaat kohti painonpudotus tavoitteitasi.

Keto ruokavalion hyödyt:

Ketogeenisellä ruokavaliolla on useita hyötyjä, kuten:

 • Tehokas rasvanpoltto: Ketogeeninen ruokavalio saa kehon siirtymään ketogeneesin tilaan, jossa se polttaa rasvaa energianlähteenä hiilihydraattien sijaan. Tämä johtaa tehokkaaseen rasvanpolttoon ja auttaa pudottamaan ylimääräisiä kiloja kehosta.
 • Vähentää ruokahalua ja napostelua: Keto ruokavalio tarjoaa runsaasti terveellisiä rasvoja ja proteiinia, jotka pitävät sinut kylläisenä pidempään. Tämä auttaa vähentämään ruokahalua ja napostelua, mikä voi edistää painonhallintaa ja rasvanpolttoa.
 • Säilyttää lihasmassaa: Keto ruokaohjelma tarjoaa riittävästi proteiinia lihasmassan säilyttämiseksi samalla kun poltetaan rasvaa. Tämä on erityisen tärkeää miehille, jotka haluavat kasvattaa ja ylläpitää vahvaa sekä lihaksikasta kehoa.
 • Verensokerin hallinta: Ketogeeninen ruokavalio voi auttaa hallitsemaan verensokerin heittelyä ja ehkäisemään diabetesta.
 • Energian lisääntyminen: Ketolla ollessa energiatasot pysyvät korkealla ilman hiilihydraattien aiheuttamaa energiaromahdusta.
 • Suorituskyky: Kun keho siirtyy käyttämään ketoneja polttoaineena glukoosin sijaan, voi suorituskyky parantua arjen askareissa.
 • Parantaa aivojen toimintaa: Ketogeeninen ruokavalio voi tukea aivojen terveyttä ja toimintaa. Kun keho käyttää ketoosissa ketoneita energianlähteenä, aivot hyötyvät näistä ketoneista ja voivat toimia tehokkaammin.

Ketogeeninen ruokavalio: Tehokas keino painonpudotukseen

Keto ruokavalio on noussut suureen suosioon viime vuosina, ja syystäkin. Tämä matalahiilihydraattinen ja korkearasvainen ruokavalio on osoittautunut tehokkaaksi tavaksi polttaa rasvaa, parantaa energiatasoja ja tukea yleisesti terveyttä. Mutta mitä keto ruokavalio todella tarkoittaa ja miten se voi auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi?

Miksi valita Keto ruokavalio?

Keto ruokavalio keskittyy rasvan käyttöön ensisijaisena energialähteenä, mikä tarkoittaa, että keho siirtyy polttamaan rasvaa hiilihydraattien sijaan. Tämä johtaa ketoosiin, tilaan, jossa keho tuottaa ketoneja rasvasta. Ketonit auttavat aivoja ja muita elimiä toimimaan tehokkaammin, mikä voi johtaa parempaan keskittymiskykyyn, selkeyteen ja energiatasoihin.

Ketogeeninen rasvanpoltto ruokavalio:

Erityisesti suunniteltu naisille, KETO ruokaohjelma rasvanpolttoon tarjoaa kaiken tarvittavan aloittaaksesi keto-matkan. Ohjelma sisältää herkullisia reseptejä, ravitsemusohjeita ja vinkkejä tehokkaaseen rasvanpolttoon.

Painoluokka

60-70kg, 70-80kg, 80-90kg, 90-100kg, 100-110kg, 110-120kg, +120kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Ketogeeninen ruokaohjelma rasvanpolttoon naiselle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *