Henkilökohtainen valmennus

Kolme veljestä sun tukena

Mikä on tavoitteesi?

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tavoitteesi?

Kolme veljestä sun tukena

Varaa ilmainen alkukartoitus palaveri vastaamalla kyselyyn!

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Tavoitteesi?

Henkilökohtainen valmennus

Arjen sujuvuus

Ruoka- ja treeniohjelmat rytmitetään sinun arkeesi sopivaksi. Arjen kokonaiskuormitus otetaan huomioon aina.

Terveydentila

Otamme huomioon kaikki mahdolliset sairaudet, allergiat ja rajoitteet ohjelmien suunnittelussa.

Kuntosali- vai kotitreeni?

Treenaamisen ei tarvitse välttämättä tapahtua kuntosalilla. Kotona treenaamisen voi aloittaa matalalla kynnyksellä ja edetä pienin askelin kohti tavoitteita.

Palautuminen

Kaikki kehitys tapahtuu levossa. Ruokaohjelma sisältää aina tarvittavat ravintoaineet palautumiseen sinun tavoitteet etusijalla.

Ohjelmat

Henkilökohtaisessa valmennuksessa ohjelmat kulkevat taskussasi kokoajan Step2fit sovelluksen kautta. Ohjelmien muutokset ja päivitykset käy nopeasti.

24/7 yhteydenpito

Valmennukseen kuuluu lisäksi viikoittaiset raportit kehityksen seuraamiseen sekä rajaton yhteydenpito valmentajiin yhteisen Whatsapp- ryhmän kautta.

Näytä lisää Näytä vähemmän

Valmennuspaketit

Basic

 • Laaja alkukartoitus
 • Räätälöity ravinto-ohjelma
 • Räätälöity treeniohjelma
 • Step2Fit valmennusalusta
 • Kuukausiraportit
 • Ohjelmien muokkaus raportoinnin yhteydessä
 • Valmentajan tuki valmennusalustalla

99€/kk

Valmennus kestää vähintään 3kk, jotta saadaan uudet tavat rutiineihin ja tuloksia aikaiseksi.

Premium

 • Laaja alkukartoitus
 • Räätälöity ravinto-ohjelma
 • Räätälöity treeniohjelma
 • Step2Fit valmennusalusta
 • Viikkoraportit
 • Ohjelmien muokkaus aina tarvittaessa
 • Jatkuva valmentajien tuki yhteisessä Whatsapp-ryhmässä

149€/kk

Valmennus kestää vähintään 3kk, jotta saadaan uudet tavat rutiineihin ja tuloksia aikaiseksi.

Ilmoittaudu valmennukseen tästä!

Ammattitaitoinen henkilökohtainen valmennus

Me kolme veljestä olemme koulutettuja ja kokeneita valmentajia, jotka ovat sitoutuneet auttamaan sinua saavuttamaan tavoitteesi. Jokainen asiakas on yksilö ja ruokavaliot sekä treeniohjelmat suunnitellaan täysin sinun tarpeesi, arkesi ja tavoitteidesi mukaisesti.

Kokonaisvaltainen lähestymistapa

Painonpudotus, rasvanpolttaminen, lihaksenkasvatus ja terveyden parantaminen vaativat monipuolista ja kokonaisvaltaista lähestymistapaa. Tarjoamme sinulle räätälöidyn verkkovalmennuksen, joka sisältää harjoitusohjelman, ruokavalion ja ravintoneuvontaa sekä tarvittaessa myös henkistä tukea ja motivointia.

Edistykselliset menetelmät

Pidämme huolen siitä, että henkilökohtainen valmennus perustuu terveellisiin elämäntapoihin ja parhaisiin käytäntöihin arjessa. Hyödynnämme innovatiivista Step2fit sovellusta, ravitsemustieteen viimeisimpiä löytöjä ja terveyden edistämisen parhaita käytäntöjä omaan tietotaitoomme sekä kokemukseemme nojaten.

Henkilökohtainen tuki ja seuranta

Tuemme sinua jokaisessa vaiheessa matkaasi kohti tavoitteitasi. Me valmentajat olemme kokoajan käytettävissä vastaamaan kysymyksiisi yhteisessä Whatsapp ryhmässä, jossa tarjoamme ohjausta ja annamme sinulle tarvittavaa tukea. Seuraamme myös edistymistäsi ja teemme tarvittaessa muutoksia ohjelmiisi varmistaaksemme parhaat tulokset tällä yhteisellä matkalla.

Asiakastyytyväisyys on etusijalla

Meille tärkeintä on asiakkaidemme tyytyväisyys ja tavoitteisiin pääseminen. Pyrimme luomaan pitkäaikaisia ja luottamuksellisia valmennussuhteita asiakkaisiimme tarjoamalla laadukasta ja yksilöllistä verkkovalmennusta. Asiakaspalautteemme on erinomaista, ja olemme ylpeitä siitä, että olemme päässeet auttamaan lukuisia ihmisiä saavuttamaan tavoitteensa ja parantamaan elämänlaatuaan.

Usein kysytyt kysymykset verkkovalmennuksesta

Verkkovalmennus sisältää vähintään kolmen kuukauden määräajan, jotta uudet terveelliset elintavat saadaan lukitettua rutiiniin ja selkeitä tuloksia aikaiseksi.

Näin sitoutuminen prosessiin on varmempaa ja valmennuksesta jää loppuelämäksi työkaluja arkeen. Määräajan jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana, jonka voit peruuttaa milloin tahansa.

Verkkovalmennus on monella tavalla samankaltainen kuin perinteinen kasvokkain toteutettu henkilökohtainen valmennus. Työskentelet kolmen ammattilaisen kanssa, jotka ymmärtävät tarpeesi, ja saat henkilökohtaista neuvontaa räätälöidysti täysin sinun omiin tarpeisiisi.

Valmentajina keskitymme erityisesti opettamaan sinulle tarvitsemasi tiedot ravinnosta, treenistä, levosta sekä mindsetistä matkalla kohti tavoitteitasi – oli se sitten rasvanpoltto, lihasten kasvatus, energisyys tai yleinen hyvinvointi.

Verkkovalmennus vaatii sinulta ainoastaan rehellisyyttä, vastuuntuntoa ja halua voida paremmin. Valmistat omat ruokasi, teet harjoituksia itsenäisesti ja opit itsestäsi matkan varrella. Me annamme tähän reseptit, selkeät ohjeet ja teemme korjausliikkeitä tarvittaessa.

Verkkovalmennuksessa voit esittää kysymyksiä aina kun niitä ilmenee, ja saat yksityiskohtaista palautetta omien tavoitteidesi tueksi. Tämä sisältää harjoitustekniikkasi analysoinnin (huomaa, että tämä ei ole pakollista jokaisessa harjoituksessa/treenissä), ravintovinkit sekä muutokset tarvittaessa.

Ei välttämättä, voit treenata myös kotona tai ulkona. Kotona treenaamisessa optimaalisin tilanne saataisiin, jos sinulla olisi käytettävissä laitteita ja painoja, joita löytyy kuntosalilta – mutta se ei todellakaan ole pakollista.

Jos sinulla on tai harkitset jonkin treenivälineen (käsipainot, tanko, kahvakuula, kuminauhat, leuanvetotanko tms.) hankkimista kotiin, räätälöimme näiden pohjalta parhaiten sinun henkilökohtaisiin tarpeisiisi ja arkeesi sopivan treeniohjelman.

Tämä valmennus eroaa suuresti useimmista markkinoilla tällä hetkellä olevista vaihtoehdoista. Aluksi, verkkovalmennus on henkilökohtaisesti sinulle räätälöity projekti, joka sisältää kuntoilu-, ravitsemus-, hyvinvointi-, uni-, mielenlujuus- ja elämäntapavalmennukset.

Tämä kokonaisvaltainen valmennustapa johtaa huomattavasti parempiin tuloksiin verrattuna massavalmennuksiin, jotka eivät perustu täysin jokaisen valmennettavan henkilökohtaisiin tarpeisiin.

Me pidämme henkilökohtaisesti tarkasti silmällä asiakkaiden edistymistä. Aloitat alkukartoituslomakkeen ja aloituspalaverin perusteella suunnitelluilla ruoka- ja treeniohjelmilla, jota jatkuvasti mukautamme edistymisesi ja palautteesi perusteella. Tämä joustava lähestymistapa auttaa maksimoimaan tulokset ja mahdollistaa ohjelman muutokset matkustamisen, sairauden/loukkaantumisen ym. ympärillä.

Jos noudatat annettuja ohjeita (eikä sinulla ole mitään piileviä terveysongelmia), niin ei ole mitään syytä, miksi et saavuttaisi tavoitteitasi verkkovalmennuksemme avulla.

Ymmärrämme, että monet ihmiset pitävät enemmän fyysisestä käsi kädessä valmennuksesta ammattilaisen kanssa henkilökohtaisesti.

Perinteisellä henkilökohtaisella valmennuksella on rajoituksensa, minkä vuoksi loimme verkkovalmennuksen. Näin saadaan eliminoitua aikataulutusongelmat treenien yhteensovittamisen kanssa, sinun ei tarvitse matkustaa kauas tapaamisiin, ja voit kommunikoida kanssamme jatkuvasti sen sijaan, että kommunikoisimme vain sarjataukojen aikana kuntosalilla.

Verkkovalmennus ei sovi kaikille. Jos mieluummin haluat vähemmän jatkuvaa yhteydenpitoa, mutta enemmän fyysistä tukea valmentajaltasi, perinteinen henkilökohtainen valmennus vastaa todennäköisesti paremmin tarpeitasi.

Ohjelma räätälöidään arkesi ympärille: saat kotona, ulkona tai kuntosalilla tehtäviä treenejä, jotka voivat olla minkä tahansa pituisia rytmitettynä arkeesi ja elämäntilanteeseesi.

Treeniohjelman rakennetta voidaan mukauttaa milloin tahansa tarpeidesi mukaan. Ymmärrämme, että muut elämän sitoumukset joskus luovat esteitä liikunnalle.

Sinun on silti oltava valmis käyttämään kohtuullinen määrä aikaa kuntoiluun ja hyvinvointiin viikkotasolla. Me valmentajat räätälöimme ohjelmat sen mukaan, että ne mahtuvat osaksi elämäntapojasi ja rutiinejasi.

Sinulla saattaa olla huoli, että loukkaat itsesi huonon tekniikan vuoksi tai että näytät hassulta kuntosalilla.

Hyvä tekniikka lihaskuntoharjoitteissa on olennaista, jos haluaa saada täyden hyödyn treenistä ja välttää vammat. Jokainen liike on suunniteltu ottaen huomioon nykyinen tilanteesi ja jokaiseen harjoitteeseen löytyy tekniikkavideo Step2fit alustalla, josta voit ottaa mallia. Voit myös lähettää meille videon liikkeiden suoritustekniikasta, jolloin voimme arvioida tekniikan ja antaa parannusehdotuksia.

Lähestymistapamme on kohdata jokainen asiakas heidän nykyisellä tasollaan, mikä tarkoittaa, että emme laita treeniohjelmaan mitään harjoituksia, jos emme ole 100% varmoja, että pystyt suorittamaan ne turvallisesti. Usein tekniikan oikein saaminen vaatii muutaman yrityksen, joten hyödynnä Step2fit tekniikkavideot ja lähetä meille klippejä tekniikastasi saadaksesi palautetta!