Ruokaohjelma lihaskasvuun miehelle

(1 tuotearvio)

24,90 

Valitse ruokaohjelma oman painoluokkasi mukaan.

  • 4-5 ateriaa päivässä
  • 3 vaihtoehtoa joka aterialle
  • Herkulliset reseptit
  • Helpot valmistusohjeet
  • Sisältää KAIKEN tarvittavan lihaskasvulle
Yhdistä tähän treeniohjelma, niin saat sen halvemmalla!
Treeniohjelma lihasten kasvatukseen
Alkuperäinen hinta oli: 34,90 €.Nykyinen hinta on: 24,90 €.
Lisää haluamasi tuotteet ostoskoriin ylhäältä.
MAKSA TURVALLISESTI

TÄMÄ E-KIRJA SISÄLTÄÄ RUOKAOHJELMAN LISÄKSI KATTAVAT 23 SIVUA TIETOA RAVINNOSTA, LIHASKASVUN OPTIMOIMISESTA JA PALAUTUMISESTA KUVIEN, VIDEOLINKKIEN SEKÄ TEKSTIN MUODOSSA.


Ruokaohjelma on suunniteltu erityisesti miehille, jotka haluavat kasvattaa lihaksiaan tehokkaasti. Unohda heikot lihakset ja toivota tervetulleeksi vahva sekä terve keho.

Oletko määrätietoinen mies, joka haluaa lisätä lihasmassaa, lihaskokoa ja lihasvoimaa terveellisesti? Etsintäsi on päättynyt. Valmis ruokaohjelmamme on suunniteltu tukemaan lihaskasvu tavoitteitasi ja auttamaan sinua nostamaan painoasi lihasten muodossa.

Erityispiirteenä lihaskasvu ruokaohjelmassamme on tarkasti laskettu proteiinin, rasvojen ja hiilihydraattien määrä syötyihin kaloreihin nähden.  Tasaiset ateriavälit, riittävä proteiininsaanti, terveelliset rasvat sekä laadukkaat hiilihydraatit tarjoavat lihaksillesi anabolisen kasvualustan.

Ruokavalion avulla nautit monipuolisista herkullisista aterioista, jotka eivät ainoastaan tyydytä nälkää, vaan myös nopeuttavat aineenvaihduntaa, rakentavat lihasmassaa sekä pitävät katabolian loitolla. Olemme valinneet huolellisesti laajan valikoiman ravinteikkaita ruokia, kuten laadukkaita proteiineja, vitamiinipitoisia vihanneksia ja terveellisiä rasvoja pitääksemme sinut energisenä ja kylläisenä koko päivän ajan.

Unohda roskaruoat ja “dirty bulkit”, jotka lisäävät kehossa tulehdustiloja ja keräävät liikaa rasvaa vyötärölle. Lihaskasvu ruokaohjelmamme tarjoaa joustavuutta tinkimättä tuloksista. Sinulla on pääsy monipuoliseen valikoimaan maistuvia reseptejä ja ateriavaihtoehtoja, joten et kyllästy syömään samoja ruokia päivästä toiseen matkallasi kohti lihaskasvutavoitteitasi.

Helpottaaksemme ruokaohjelman noudattamista – raaka-aineiden tuotemerkit ovat näkyvillä useissa aterioissa, joka helpottaa ruokaostoksia. Lisäksi selkeät aterioiden valmistusohjeet säästävät arvokasta aikaa keittiössä, jotta voit keskittyä siihen, mikä on tärkeintä – lihaskasvuun ja terveellisempiin elämäntapoihin.

Painoluokka

50-60kg, 60-70kg, 70-80kg, 80-90kg, 90-100kg, 100-110kg, +110kg

1 arvio tuotteelle Ruokaohjelma lihaskasvuun miehelle

  1. Jaakko

    Mainiot reseptit jätkät!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *