Voimakas – REITTI

49,90 

Treeniohjelma kuntosalille, jolla nostat yhden toiston maksimiasi isoissa pääliikkeissä takuuvarmasti.

Neljä isoa. Penkkipunnerrus, kyykky, pystypunnerrus ja maastaveto.

“Voimaohjelma” sisältää yhden toiston maksimilaskurin, selostetut tekniikkavideot sekä tulostenmerkkaustaulukot jokaiselle treenipäivälle.

MAKSA TURVALLISESTI
  • Visa Card
  • MasterCard
  • PayPal
  • Apple Pay

Kuvaus

Voimatasoja kasvattava kuntosaliohjelma sinulle, joka haluat kasvattaa yhden toiston maksimia sekä päästä yli junnaavista tuloksista.

Ohjelma sisältää neljä kuntosalitreeniä viikossa, joissa jokaisessa treenissä keskitytään yhteen moninivelliikkeeseen sekä kahteen apuliikkeeseen. Ohjelmassa on huomioitu progressiivinen ylikuormitus, eli joka viikko treenit vaativat enemmän painoa suhteessa yhden toiston maksimitulokseen (%1RM). Tällä tavalla pidämme huolen siitä, että lihaksilla ja hermostolla on jatkuvasti syytä kehittyä ja voimistua. Kuntosaliohjelma sopii niin kokeneemmalle treenaajalle, kuin aloittelijallekin.

Mistä tiedän tämän hetkisen yhden toiston maksimin?

Teimme tätä varten sinulle “Voimaohjelma” laskurin, jota pääset käyttämään tästä linkistä.

Täytä laskuriin tämän hetkinen ennätyksesi kyseisessä liikkeessä. Jos et tiedä yhden toiston maksimiasi, niin laita laskuriin suurin suorittamasi toistomäärä tietyllä painolla. Laskuri kertoo sinulle juuri oikeat painot käytettäväksi tässä treeniohjelmassa.

Olemme tehneet kehityksesi seuraamisen todella yksinkertaiseksi!

Treeniohjelma kulkee kätevästi puhelimessa mukana ja tulosten merkkaaminen onnistuu suoraan lennosta vaikka kesken treenin. Näin tulosten ja kehittymisen seuranta on selkeää ja helppoa.

Ohjelma kestää 12 viikkoa ja viikoilla 4, 8 ja 12 on deload viikot, jolloin keho saa aikaa palautuakseen rasituksesta.

Kuinka treenaan kuntosalilla oikein?

Treeniohjelmassa on selkeät ohjeet koko 12 viikon ajalle. Jokainen kuntosaliharjoite sisältää lisäksi linkit, joita painamalla pääset näkemään liikkeen oikeaoppisen suoritustekniikan.

Kasvaako tällä ohjelmalla voimatasojen ohella lihakset?

Kasvaa. Etenkin, jos olet treenannut pidemmän aikaa isommalla volyymilla ja pidempiä sarjoja hyödyntäen. Tällöin suuremmilla kuormilla lyhyempien sarjojen treenaaminen tuottaa uutta ärsykettä ja pakottaa hermoston sekä lihaksiston vahvistumaan.

Luota prosessiin ja ohjelmaan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Voimakas – REITTI”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...