Voimakas – REITTI

(1 tuotearvio)

34,90 

Kehitä voimaa, nopeuta aineenvaihduntaa ja vahvistu! Treeniohjelma kuntosalille, jolla kasvatat voimaa takuuvarmasti.

  • Penkkipunnerrus, kyykky, pystypunnerrus ja maastaveto.
  • Neljä kuntosalitreeniä viikossa. Kolme lepopäivää.
  • Lämmittelyrutiinit, selostetut tekniikkavideot, 1RM maksimilaskuri sekä tulostenmerkkaustaulukot jokaiselle treenipäivälle.

Ohjelman voi maksaa myös liikuntaeduilla.

Yhdistä tähän ruokaohjelma, niin saat sen halvemmalla!
Ruokavalio miehelle lihasten kasvua varten
1 × Ruokaohjelma lihaskasvuun miehelle
Alkuperäinen hinta oli: 24,90 €.Nykyinen hinta on: 19,90 €.
Ruokavalio naiselle lihasten kasvuun
1 × Ruokaohjelma lihaskasvuun naiselle
Alkuperäinen hinta oli: 24,90 €.Nykyinen hinta on: 19,90 €.
Lisää haluamasi tuotteet ostoskoriin ylhäältä.
MAKSA TURVALLISESTI
Tämä E-kirja sisältää treeniohjelman lisäksi kattavat 75 sivua tietoa lihaskuntotreenistä, tekniikoista ja palautumisesta kuvien, videolinkkien sekä tekstin muodossa.

Puhdasta voimaa kehittävä treeniohjelma, jonka avulla kasvatat yhden toiston maksimia penkissä, kyykyssä, maastavedossa ja pystypunnerruksessa.

Voimaohjelma sisältää neljä kuntosalitreeniä viikossa, joissa jokaisessa treenissä keskitytään yhteen pääliikkeeseen (penkkipunnerrus, kyykky, pystypunnerrus, maastaveto) sekä kahteen eristävään apuliikkeeseen. Treeniohjelmassa on huomioitu progressiivinen ylikuormitus, eli joka viikko treenit vaativat enemmän painoa suhteessa yhden toiston maksimitulokseen (%1RM). Tällä tavalla pidämme huolen siitä, että lihaksilla ja hermostolla on jatkuvasti syytä kehittyä ja voimistua. Voimatasoja kasvattava treeniohjelma sopii niin kokeneemmalle treenaajalle, kuin aloittelijallekin.

Mistä tiedän tämän hetkisen yhden toiston maksimini (1RM)?

Teimme tätä varten sinulle “Voimaohjelma” laskurin, jotta voit laskea helposti tämän hetken yhden toiston maksiminostosi penkkipunnerruksessa, maastavedossa, kyykyssä ja pystypunnerruksessa.

Täytä laskuriin tämän hetkinen ennätyksesi kyseisessä liikkeessä. Jos et tiedä yhden toiston maksimiasi, niin laita laskuriin suurin suorittamasi toistomäärä tietyllä painolla. Laskuri kertoo sinulle juuri oikeat painot käytettäväksi tässä treeniohjelmassa.

Olemme tehneet kehityksesi seuraamisen todella yksinkertaiseksi!

Treeniohjelma kulkee kätevästi puhelimessa mukana ja tulosten merkkaaminen onnistuu suoraan lennosta vaikka kesken treenin. Näin tulosten ja kehittymisen seuranta on selkeää ja helppoa.

Ohjelma kestää 12 viikkoa ja viikoilla 4, 8 ja 12 on deload viikot, jolloin keho saa aikaa palautuakseen rasituksesta.

Kuinka treenaan kuntosalilla oikein?

Treeniohjelmassa on selkeät ohjeet koko 12 viikon ajalle. Jokainen kuntosaliharjoite sisältää lisäksi linkit, joita painamalla pääset näkemään liikkeen oikeaoppisen suoritustekniikan videoselostuksen kanssa.

Kasvaako tällä treeniohjelmalla voiman ohella lihakset?

Kasvaa. Etenkin, jos olet treenannut pidemmän aikaa isommalla volyymilla ja pidempiä sarjoja hyödyntäen. Tällöin suuremmilla kuormilla lyhyempien sarjojen treenaaminen tuottaa uutta ärsykettä ja pakottaa hermoston sekä lihaksiston vahvistumaan.

Mikäli sinulla herää treeniohjelmasta mitä tahansa kysyttävää, me veljekset ollaan sun tukena.

1 arvio tuotteelle Voimakas – REITTI

  1. Masa

    Iha huippu ohjelma! Olin iso ennen tätä, nyt olen valtava! Isot kiitokset.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *