Lihaksikas – REITTI

(3 tuotearviota)

34,90 

Kasvata koko kehon lihaksistoa, nopeuta aineenvaihduntaa ja näytä hyvältä!  Suunnittelimme “Lihaksikas” treeniohjelman juuri näitä tavoitteita varten!

 • 2-jakoinen ohjelma Ylä- ja Alakroppa jaolla.
 • Neljä kuntosalitreeniä viikossa. Kolme lepopäivää.
 • Lämmittelyrutiinit, selostetut tekniikkavideot, vapaaehtoiset välisessiot sekä tulostenmerkkaustaulukot jokaiselle treenipäivälle.

Ohjelman voi maksaa myös liikuntaeduilla.

Treeniohjelma lihasten kasvatukseen
Tämä tuote: Lihaksikas - REITTI
34,90 
34,90 
Yhdistä tähän ruokaohjelma, niin saat sen halvemmalla!
Ruokavalio miehelle lihasten kasvua varten
1 × Ruokaohjelma lihaskasvuun miehelle
Alkuperäinen hinta oli: 24,90 €.Nykyinen hinta on: 19,90 €.
Ruokavalio naiselle lihasten kasvuun
1 × Ruokaohjelma lihaskasvuun naiselle
Alkuperäinen hinta oli: 24,90 €.Nykyinen hinta on: 19,90 €.
Lisää haluamasi tuotteet ostoskoriin ylhäältä.
MAKSA TURVALLISESTI
Tämä E-kirja sisältää treeniohjelman lisäksi kattavat 71 sivua tietoa lihaskuntotreenistä, tekniikoista ja palautumisesta kuvien, videolinkkien sekä tekstin muodossa.

Lihasmassaa tehokkaasti kehittävä treeniohjelma, jonka avulla kasvatat lihasta tasaisesti ympäri kehoa.

Ohjelma sisältää neljä kuntosalitreeniä viikossa, joissa jokaisessa treenissä hyökätään ensin pääliikkeiden kimppuun, tämän jälkeen eristäviin. Ohjelmassa on huomioitu progressiivinen ylikuormitus, eli joka viikko treenit vaativat joko enemmän painoa tai sarjamääriä. Tällä tavalla pidämme huolen siitä, että lihaksilla ja hermostolla on jatkuvasti syytä kehittyä, voimistua ja kasvaa. Kuntosaliohjelma sopii niin kokeneemmalle treenaajalle, kuin aloittelijallekin – videoidut suoritustekniikat ovat suuri apu, jos liikkeet eivät ole ennestään tuttuja.

Olemme tehneet kehityksesi seuraamisen todella yksinkertaiseksi!

Treeniohjelma kulkee kätevästi puhelimessa mukana ja tulosten merkkaaminen onnistuu suoraan lennosta kuntosalilla. Näin tulosten ja kehittymisen seuranta on selkeää ja helppoa. Liitteenä tulee myös tarpeen mukaan tulostettavat tulostenmerkkaustaulukot.

Ohjelma kestää 12 viikkoa ja viikoilla 6 ja 12 on deload viikot, jolloin keho saa aikaa palautuakseen rasituksesta.

Kuinka suoritan liikkeet hyvällä tekniikalla?

Treeniohjelmassa on selkeät ohjeet koko 12 viikon ajalle. Jokainen kuntosaliharjoite sisältää linkit, joita painamalla pääset näkemään liikkeen oikeaoppisen suoritustekniikan videoituna selostuksen kanssa.

Riittääkö 4 treeniä viikossa maksimaaliseen lihaskasvuun?

Koko kropan lihakset käydään läpi kaksi kertaa viikossa, joten suuren osan viikosta koko kehon lihaksisto on anabolisessa kasvutilassa. Lepopäiviä täytyy olla, jotta lihakset ja hermosto palautuvat vahvempina seuraavaa treeniä varten. Moninivelliikkeet ja niissä vahvistuminen on tämän ohjelman selkäranka, eristävät liikkeet ovat mukana tukemassa kokonaisuutta.

Välipäiviä varten olemme suunnitelleet vapaaehtoiset “Välisessiot”, joita voit tehdä missä tahansa kuminauhalla tai omalla kehonpainolla. Oikein tehtynä nämä välisessiot nopeuttavat palautumista, tehostavat lihaskasvusignaalia sekä auttavat aktivoimaan lihaksia, joihin sinun on vaikea saada tuntumaa kuntosalilla.

Mikäli sinulla herää treeniohjelmasta mitä tahansa kysyttävää, me veljekset ollaan sun tukena.

3 arviota tuotteelle Lihaksikas – REITTI

 1. Arttu Mölkänen

  Ohjelma oli erittäin hyvä ja sopivan haastava. Kehitystä tapahtui jokaisessa treenissä. Voin suositella ohjelmaa ihan jokaiselle. Sopii kokeneille ja alottelijoille!

 2. Johku

  Otin lihaskasvu ruokaohjelman tän treeniohjelman kylkeen, ei ole nälkää tarvinnu nähdä ja tulokset nousee. Kiitos pojat 💪

 3. Jt

  Järkevästi suunniteltu kokonaisuus. Tarpeeksi haastava ja sitä kautta motivoiva ohjelma. Omalla kohdalla kehitystä tapahtui jokaisella osa-alueella. Vahva kokeilu suositus!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *