Lihaksikas – REITTI

49,90 

Haluatko kasvattaa lihasmassaa ja saavuttaa vahvan ja timmin kehon? “Lihaksikas” treeniohjelma on suunniteltu juuri sinua varten!

2-jakoinen ohjelma Ylä- ja Alakroppa jaolla.

Neljä kuntosalitreeniä viikossa. Kolme lepopäivää.

“Lihaksikas” sisältää lämmittelyrutiinit, selostetut tekniikkavideot, vapaaehtoiset välisessiot sekä tulostenmerkkaustaulukot jokaiselle treenipäivälle.

MAKSA TURVALLISESTI
  • Visa Card
  • MasterCard
  • PayPal
  • Apple Pay

Kuvaus

Lihasmassaa tehokkaasti kehittävä treeniohjelma, jonka avulla kasvatat lihasta tasaisesti ympäri kehoa.

Ohjelma sisältää neljä kuntosalitreeniä viikossa, joissa jokaisessa treenissä hyökätään ensin pääliikkeiden kimppuun, tämän jälkeen eristäviin. Ohjelmassa on huomioitu progressiivinen ylikuormitus, eli joka viikko treenit vaativat joko enemmän painoa tai sarjamääriä. Tällä tavalla pidämme huolen siitä, että lihaksilla ja hermostolla on jatkuvasti syytä kehittyä, voimistua ja kasvaa. Kuntosaliohjelma sopii niin kokeneemmalle treenaajalle, kuin aloittelijallekin. Jos astut kuntosalille ensimmäisiä kertoja, niin käy ensin läpi ilmainen “Atleettinen – Reitti” treeniohjelmamme.

Olemme tehneet kehityksesi seuraamisen todella yksinkertaiseksi!

Treeniohjelma kulkee kätevästi puhelimessa mukana ja tulosten merkkaaminen onnistuu suoraan lennosta vaikka kesken treenin. Näin tulosten ja kehittymisen seuranta on selkeää ja helppoa. Liitteenä tulee myös tarpeen mukaan tulostettavat tulostenmerkkaustaulukot.

Ohjelma kestää 12 viikkoa ja viikoilla 6 ja 12 on deload viikot, jolloin keho saa aikaa palautuakseen rasituksesta.

Kuinka suoritan liikkeet hyvällä tekniikalla?

Treeniohjelmassa on selkeät ohjeet koko 12 viikon ajalle. Jokainen kuntosaliharjoite sisältää linkit, joita painamalla pääset näkemään liikkeen oikeaoppisen suoritustekniikan videoituna selostuksen kanssa.

Riittääkö 4 treeniä viikossa maksimaaliseen lihaskasvuun?

Koko kropan lihakset käydään läpi kaksi kertaa viikossa, joten suuren osan viikosta koko kehon lihaksisto on anabolisessa kasvutilassa. Lepopäiviä täytyy olla, jotta lihakset ja hermosto palautuvat vahvempina seuraavaa treeniä varten. Moninivelliikkeet ja niissä vahvistuminen on tämän ohjelman selkäranka, eristävät liikkeet ovat mukana tukemassa kokonaisuutta.

Välipäiviä varten on vapaaehtoiset “Välisessiot”, joita voit tehdä missä tahansa kuminauhalla tai omalla kehonpainolla. Oikein tehtynä nämä välisessiot nopeuttavat palautumista, tehostavat lihaskasvusignaalia sekä auttavat aktivoimaan lihaksia, joihin sinun on vaikea saada tuntumaa kuntosalilla.

Luota prosessiin ja ohjelmaan.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lihaksikas – REITTI”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...