Ale!

Hyvinvointipaketti, nainen

Säästä 40€!

Säästä jopa 40€ kasaamalla itsellesi kattava hyvinvointipaketti omien tavoitteidesi ja painosi mukaan.

MAKSA TURVALLISESTI

Pakettiin sisältyy:

  • Ruokavalio (arvo 24,90€ – 34,90€)
  • Treeniohjelma (arvo 34,90€ – 39,90€)
  • Muoviton juomapullo (arvo 25.90€)
  • Kuminauhasetti (3kpl) (arvo 19.90€)
  • Kuminauhatreeniohjelma (arvo 9.90€)
  • Kokkikirja Budjetilla (arvo 29.95€)

Pakettina säästät 40€ tuotteiden kokonaishinnasta.

Mikä ruokaohjelma sopii minulle?

Jos tavoitteenasi on pudottaa painoa, polttaa rasvaa ja kiinteytyä, niin valitse tällöin “Ruokaohjelma rasvanpolttoon“, tai “Ketogeeninen ruokaohjelma rasvanpolttoon“.

Jos tavoitteenasi on saada lisää lihasmassaa, niin valitse “Ruokaohjelma lihaskasvuun“.

Ruokavaliot löytyvät myös vegaaneille.

Kaikki ruokaohjelmat ovat suunniteltu painoluokkien mukaan. Valitse ruokaohjelma oman painosi perusteella. Jos painat esimerkiksi 80kg ja haluat polttaa rasvaa, niin valitse tällöin mieluummin alempi painoluokka (70-80kg). Lihaskasvu ruokavaliossa valitse ylempi painoluokka (60-70kg), jos painat esimerkiksi 59kg.

Mikä treeniohjelma sopii minulle?

REITTI – Treeniohjelmista voit valita omille tavoitteillesi sopivan kuntosaliohjelman:

» Lihaksikas:  Treeniohjelma, jolla rakennat tasaisesti lihasta ympäri kehoa.

» Voimakas:  Treeniohjelma, jolla vahvistut isoissa moninivelliikkeissä ja kehityt yhden toiston maksimeissa.

» Hybridi:  Treeniohjelma on nimensä mukainen yhdistelmä, jolla rakennat lihasta sekä kasvatat voimatasoja tehokkaasti samanaikaisesti.

» Rinta Kasvuun:  Treeniohjelmassa pääpaino on rintalihaksissa ja niiden maksimaalisessa kehityksessä. Muuta kehoa ylläpidetään sopivalla volyymilla.

» Selkä Kasvuun:  Treeniohjelmassa pääpaino on selkälihaksissa ja niiden maksimaalisessa kehityksessä. Muuta kehoa ylläpidetään sopivalla volyymilla.

» Kädet Kasvuun:  Treeniohjelmassa pääpaino on olkapäillä ja käsivarsilla sekä niiden maksimaalisessa kehityksessä. Muuta kehoa ylläpidetään sopivalla volyymilla.

» Jalat Kasvuun:  Treeniohjelmassa pääpaino jalkalihaksissa sekä niiden maksimaalisessa kehityksessä. Muuta kehoa ylläpidetään sopivalla volyymilla.

Mitä muuta pakettiin kuuluu?

Hyvinvointipakettiin kuuluu lisäksi:

» Terveellinen juomapullo: Mikromuovivapaa ruostumattomasta teräksestä valmistettu kestävä 750ml juomapullo, joka pitää veden raikkaan kylmänä 24tuntia sekä kuumat juomat kuumina 12 tuntia. Voit valita kolmesta eri väristä. Pulloissa on tyylikäs laserkaiverrettu “PT Paahtio” logo sekä toisella puolella “DONE.” logo.

» Kuminauhat: Kolme eri vahvuista kuminauhaa sisältävä setti, joilla voit treenata kotona, kuntosalilla, ulkona tai missä tahansa! Vastuskuminauhasettiin kuuluu kevyt, keskivahva ja vahva vastus.

» Kuminauhatreeniohjelma: Tehokas treeniohjelma, jossa hyödynnetään kuminauhoja. Voit treenata kotona ja vahvistua sekä kasvattaa lihasta missä tahansa omien aikataulujen mukaan.

» Kokkikirja Budjetilla: E-kirja on täynnä maistuvia ja edullisia reseptejä, jotka on suunniteltu tiukalle budjetille kuitenkin terveydestä ja proteiininmäärästä tinkimättä. Tiedät, mistä kaupoista saat halvimmat raaka-aineet ja reseptit ovat erityisen helppoja.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hyvinvointipaketti, nainen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *