Kokkikirja budjetilla – Syö terveellisesti halvalla

(9 tuotearviota)

29,95 

Halpaa! Nopeaa! Terveellistä!

Kirjoitimme tämän kirjan, sillä halusimme tuoda ihmisille edullisen ratkaisun ruokailuun liittyvissä ongelmissa. Kaikkien tulisi voida elää hyvinvoivaa elämää hintatasoon katsomatta.

Kirja siis sopii niin tiukalle opiskelijabudjetille kuin ihmisille ketkä haluavat testata uusia reseptejä ja voida samalla paremmin.

Yhdistä tähän treeniohjelma, niin saat sen halvemmalla!
Treeniohjelma lihasten kasvatukseen
Alkuperäinen hinta oli: 34,90 €.Nykyinen hinta on: 24,90 €.
Lisää haluamasi tuotteet ostoskoriin ylhäältä.
MAKSA TURVALLISESTI

E-Kirja sisältää runsaasti terveellisiä reseptejä edullisella hinnalla. Kokkikirja on suunniteltu pääosin lihaksenkasvatus- ja painonpudotustavoitteisiin, mutta se soveltuu myös oman terveyden parantamisesta kiinnostuneelle.

Kirjan avulla säästät huomattavan määrän rahaa viikossa, sillä reseptit ovat suunniteltu erittäin edullisiksi ja ne sopivat niin opiskelijabudjetille kuin ison perheen syöttämiseenkin.

Reseptit ovat helppoja ja kirjassa on eriteltynä ruoka-aineiden merkit ja kaupat, joista voit hakea ne edullisimmin.

Aamupala-, Lounas-, Välipala-, Päivällinen- ja Iltapalavaihtoehtoja on jokaisessa ryhmässä 6 kappaletta.

Jokaiselle aterialle on lisäksi laskettu “Pieni”, “Keskikokoinen” ja “Suuri” annos, joista on helppo valita.

Annosten vierestä löytyy kalorit, makrot sekä tärkeimpänä HINTA!

Satutko olemaan sirompi nainen vai isokokoisempi mies? Kirjan reseptit sopivat kaikille ja annoskoot suunniteltu sen mukaisesti.

Kirja sisältää yli 90 sivua reseptejä, tietoa ja vinkkejä kuvien kera! Tämä E-kirja on myös helppo kuljettaa mukana kaupassa kun ostat raaka-aineet tai keittiössä kun valmistat reseptit.

Paljonko rahaa päivässä menee ruokaan kokkikirjan resepteillä?

Kokkikirja sisältää nimensä mukaisesti ruokaa halvalla ja päivän hintaan vaikuttaa sekä kalorinkulutuksesi että tavoitteesi.

Esimerkiksi 4000 kcal syövällä henkilöllä päivän hinnaksi tulee n. 7e, riippuen sen päivän valituista aterioista.

Syö halvalla? Jos tavoitteenasi on laihdutus, niin päivän ateriat voit saada alle 5 eurolla.

Pysyykö kirjan resepteillä nälkä kurissa?

Reseptimme pitävät sinut ja perheesi taatusti kylläisenä. Ruoat ovat proteiinipainotteisia ja koostuvat terveellisistä raaka-aineista. Kuituja, vitamiineja ja hivenaineita on luvassa. Terveellistä ja täyttävää ruokaa halvalla.

Onko reseptit vaikea tehdä?

Kaikki reseptit ovat toteutettavissa perus -keittiövälineillä, joten et tarvitse sitä ostos TV:n uusinta ja kallista hifilaitetta. “Helppoja reseptejä edullisesti” on kokkikirjan henki.

Sopiiko kirja keto/vhh -ruokavaliota noudattaville?

Kirjasta löytyy myös vähähiilihydraattisia vaihtoehtoja ja kyseiset reseptit ovat merkitty ”Vhh” ja ”Ketotägeillä.

Miksi ruoan hinta nousee?

Ruuan hinta on kovassa nousussa ja tämä on monien tekijöiden summa;

Väestönkasvu, energian hinnannousu, maailmanlaajuinen hinnannousu, inflaatio, tuotanto-ongelmat, kysynnän kasvu, lannoitteiden ja rehujen hinnannousu sekä geopoliittinen tilanne.

9 arviota tuotteelle Kokkikirja budjetilla – Syö terveellisesti halvalla

 1. Jaakko

  Katoin teijän youtube videon missä oli myös tän kirjan reseptejä ja oli pakko ostaa ja päästä itekki testaan! Voin sanoo että oli yks parhaimmista ostoksista mitä olen viime aikoina tehnyt!
  5/5

 2. Emilia

  Oon nyt syönyt 4 päivää teidän resepteillä 🙂 Tehnyt pelkästään noita pieniä annoksia resepteistä ja olo on tosi hyvä!

 3. Eki

  Oon ottanu työmaalle mukaan näitä kirjan ruokia ja toi meel preppi mistä puhuitte kirjassa on säästäny mulle aikaa. otin kyllä ennenki töihi eväät mukaan mutta nyt avautu niin paljo mahollisuuksia että voi olla äijä tyytyväväine! Kiitos jätkät!

 4. Petrus

  Oon tosi innoissani tästä kirjasta. En malta oottaa, että pääsen testaamaan loputkin reseptit! Tosi lompakkoystävällistä ja tärkeimpänä ruuat on herkullisia ja monipuolisia mitä olen kerennyt tekemään. Ei oo ihan perus tylsiä vaihtoehtoja, johon kyllästyy nopeasti.

 5. Miksu

  💪💪

 6. Masa

  Aivan huippukirja! Seuraillu jätkien touhui puolen vuoden ajan ja kokoajan menny parempaan suuntaa. Iso respect et tehää kokoaja isompii juttui ja mennää kohti suurempaa päämäärää.

 7. Joni

  🔥 Hintansa väärti

 8. Anniina

  Ihanaa kun joka reseptissä on väriä pinnalla ja ruoka on samalla niin maukasta 😍 Suklaasmoothie on niin hyväää! Millon teette terveellistä herkuista kirjan? 🤭

 9. Janika (varmistettu kirjoittaja)

  Mahtava kirja, kiitos paahtio! 😍

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *