Ketogeeninen ruokaohjelma rasvanpolttoon miehelle

(1 tuotearvio)

29,90 

Valitse KETO ruokaohjelma painoluokkasi mukaan.

 • 4 ateriaa päivässä
 • 3 vaihtoehtoa joka aterialle
 • Herkulliset reseptit ja helpot valmistusohjeet
 • Sisältää KAIKEN tarvittavan rasvanpolttoon
Yhdistä tähän treeniohjelma, niin saat sen halvemmalla!
Treeniohjelma lihasten kasvatukseen
Alkuperäinen hinta oli: 34,90 €.Nykyinen hinta on: 24,90 €.
Lisää haluamasi tuotteet ostoskoriin ylhäältä.
MAKSA TURVALLISESTI

TÄMÄ E-KIRJA SISÄLTÄÄ RUOKAOHJELMAN LISÄKSI KATTAVAT 22 SIVUA TIETOA RAVINNOSTA, RASVANPOLTON OPTIMOIMISESTA, KETOOSISTA JA PALAUTUMISESTA KUVIEN, VIDEOLINKKIEN SEKÄ TEKSTIN MUODOSSA.


Tehokas ketogeeninen ruokaohjelma, joka on suunniteltu erityisesti miehille, jotka haluavat polttaa rasvaa ja pysyä energisinä.

Ketogeeninen ruokaohjelmamme tarjoaa sinulle tehokkaan tavan polttaa rasvaa ja pudottaa painoa nopeasti.

Ketogeeninen ruokavalio perustuu matalaan hiilihydraattien saantiin ja korkeaan terveellisten rasvojen sekä kohtuullisen proteiinin saantiin. Tämä ruokavalio auttaa sinua saavuttamaan ketoosi tilan, jossa kehosi käyttää rasvaa polttoaineenaan hiilihydraattien sijaan. Tuloksena on tehokas rasvanpoltto ja tasainen energiataso.

Keto ruokaohjelmamme parissa pääset nauttimaan herkullisista aterioista, jotka sisältävät terveellisiä rasvoja, vähähiilihydraattisia vihanneksia sekä laadukkaita proteiineja. Ohjelmamme tarjoaa monipuolisia ja ravitsevia ruoka-aineita, jotka pitävät sinut kylläisessä rasvanpolttotilassa koko päivän ajan.

Unohda sokerihimot ja jatkuva napostelun tarve. Keto ruokaohjelmalla syöt ravinteikasta ja maukasta ruokaa, joka auttaa sinua pitämään nälän loitolla ja tukemaan rasvanpolttoa. Helpot ketoreseptit täyttävät makumieltymyksesi samalla, kun matkaat kohti painonpudotus tavoitteitasi.

Ketogeenisellä ruokavaliolla on useita hyötyjä, kuten:

 • Tehokas rasvanpoltto: Ketogeeninen ruokavalio saa kehon siirtymään ketogeneesin tilaan, jossa se polttaa rasvaa energianlähteenä hiilihydraattien sijaan. Tämä johtaa tehokkaaseen rasvanpolttoon ja auttaa pudottamaan ylimääräisiä kiloja kehosta.
 • Vähentää ruokahalua ja napostelua: Keto ruokavalio tarjoaa runsaasti terveellisiä rasvoja ja proteiinia, jotka pitävät sinut kylläisenä pidempään. Tämä auttaa vähentämään ruokahalua ja napostelua, mikä voi edistää painonhallintaa ja rasvanpolttoa.
 • Säilyttää lihasmassaa: Keto ruokaohjelma tarjoaa riittävästi proteiinia lihasmassan säilyttämiseksi samalla kun poltetaan rasvaa. Tämä on erityisen tärkeää miehille, jotka haluavat kasvattaa ja ylläpitää vahvaa sekä lihaksikasta kehoa.
 • Verensokerin hallinta: Ketogeeninen ruokavalio voi auttaa hallitsemaan verensokerin heittelyä ja ehkäisemään diabetesta.
 • Energian lisääntyminen: Ketolla ollessa energiatasot pysyvät korkealla ilman hiilihydraattien aiheuttamaa energiaromahdusta.
 • Suorituskyky: Kun keho siirtyy käyttämään ketoneja polttoaineena glukoosin sijaan, voi suorituskyky parantua arjen askareissa.
 • Parantaa aivojen toimintaa: Ketogeeninen ruokavalio voi tukea aivojen terveyttä ja toimintaa. Kun keho käyttää ketoosissa ketoneita energianlähteenä, aivot hyötyvät näistä ketoneista ja voivat toimia tehokkaammin.
Painoluokka

60-70kg, 70-80kg, 80-90kg, 90-100kg, 100-110kg, 110-120kg, +120kg

1 arvio tuotteelle Ketogeeninen ruokaohjelma rasvanpolttoon miehelle

 1. Elmer

  Ihan törkeen hyviä vaihtoehtoja aterioille! Alan pikkuhiljaa kanssa tajuumaan sen energisemmän fiiliksen mistä puhuitte podcastissa.

  • PT Paahtio

   Juuri näin!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *