Laskurit

Tervetuloa Laskurit-sivullemme, jossa tarjoamme käyttöösi monipuolisen valikoiman hyödyllisiä laskureita terveyteen ja kuntoon liittyvien tietojen arvioimiseksi. Olitpa sitten tavoittelemassa terveellisempää ruokavaliota, haluat seurata kehonkoostumuksesi muutoksia tai suunnittelet voimaharjoittelua, meiltä löydät tarvitsemasi työkalut.

  • Kalorilaskuri: Meidän kalorilaskurimme auttaa sinua arvioimaan päivittäisen energiankulutuksesi (TDEE) tarpeen yksilöllisesti. Syötä vain tietosi ja saat arvion siitä, kuinka paljon kaloreita sinun tulisi syödä päivittäin ylläpitääksesi nykyistä painoasi tai polttaaksesi rasvaa.
  • Painoindeksi: Haluatko tietää, kuinka hyvin painosi vastaa pituuttasi? Painoindeksilaskurimme avulla voit arvioida kehon painoindeksin (BMI). Syötä pituutesi ja painosi, ja saat välittömästi tuloksen painoindeksistäsi sekä sen tulkinnan.
  • 1RM Laskuri: Yhden toiston maksimi laskurimme on loistava työkalu arvioimaan yhden toiston maksimipainot seuraavissa liikkeissä: penkkipunnerrus, maastaveto ja kyykky. Syötä liikkeen kuorma ja toistojen määrä, ja saat arvion yhden toiston maksimipainosta kyseisessä liikkeessä.
  • Lihaslaskuri: Syötä henkilökohtaiset tietosi ja saat arvion siitä, paljonko sinun on naturaalina miehenä mahdollista kasvattaa lihasmassaa ilman anabolisia steroideja elämäsi aikana.
  • Rasvaprosenttilaskuri: Mikä on hyvä rasvaprosentti? Rasvaprosenttilaskuri arvioi tämänhetkisen rasvaprosenttisi kehon mittojen mukaan sekä kertoo ihanteellisen rasvaprosentin iän ja sukupuolen perusteella.